50 it is!
28 mei 2022

20 mei dit jaar werd ik 50. Een mijlpaal zoals iedereen zegt. Gek dat je dat zelf toch helemaal niet of in ieder geval heel anders beleeft. Vanaf april vond ik het echt best ingewikkeld, natuurlijk ben ik blij dat ik 50 mag worden, daar werd ik deze maand nogal aan herinnerd, maar het is toch ook een ding. Het is een andere fase waar je in terecht komt en daar staat dit getal voor. Je voelt je anders, je kijkt anders naar zaken uit het verleden, sommige mensen worden meer dierbaar, andere wat minder. Het leven wordt steeds echter lijkt het.

Ik besloot voor mijn vriendinnen een koffie ochtend te organiseren, heel erg leuk, op mijn verjaardag zelf en 2 dagen later een koffie ochtend voor mijn familie op een heuse boot! De Blauwe Bever is een toeristenboot die vroeger van Natuurmonumenten was die vaart over de Rijn tussen Wageningen en Amerongen. Wij kozen ervoor om in Rhenen aan boord te gaan en tot aan Amerongen te varen en weer terug. 
Aan boord was er lekkere koffie met aardbeientaartjes en na een korte stop in de prachtige uiterwaarden vol gele en witte bloemen kregen we een glas witte wijn met heerlijke wraps. 

Cato voor  De Blauwe Bever! 
Mijn beide broers hielden een speech voor hun sissie, het zijn zulke schatten! 

En ook onze 3 dochters, waar ik zo trots op ben vertelden wat ze allemaal geweldig aan me vinden, en ook vooral wat niet…Heerlijke pubers! 
Even later nog een stukje zelf varen en de nichtjes Roos en Rosalie ook! 

Iedereen voelde zich zo heerlijk vrij en blij dat er spontaan een dansje kwam! 

And the final foto! Stralend aan het roer van mijn eigen leven: La vie en Rose! 

Laatste Blog

Kerstroos 2023

Een prachtige kerstroos, de helleborus: voor mij een teken van hoop, licht en geluk en een verbinding naar vroeger. Van mijn vader kreeg ik er ieder jaar eentje vlak voor kerst. Nu hij dat niet meer kan doen breng ik er dit jaar eentje naar de begraafplaats en ben...

Op bezoek in Marije’s kersthuis

Deze kerst gaan we op bezoek bij Marije.Haar huis ligt feeëriek verscholen in een oud park dat vroeger behoorde bij de Utrechtse Hortus. Nu nog steeds staan er prachtige kassen en eeuwenoude bomen in het park en mag je in het park vrij rondwandelen.Vorig jaar was ik...

Begin 2024 met nieuwe kleuren!

Ik schreef al eerder over de kleur roze en dat ik denk dat we die tint veel meer gaan zien in onze interieurs. Het is een vrouwelijke kleur die een zachte uitstraling heeft. Poederroze is zacht voor de ogen en in een interieur vertalen je ogen dit naar een zacht...

A beautiful home near the Willow trees

Dit najaar gingen we op bezoek bij het huis van mijn vriendin Monique, interior stylist bij Hamptons Interior. Ze woont, als ze niet in het buitenland is voor haar interieur opdrachten, net over de grens in de buurt van Knokke, in een werkelijk schattig Belgisch...

Categorieën: