Een persoonlijk huis

Hoe zou het zijn als je woont in een huis dat helemaal fijn aanvoelt, dat helemaal jouw energie uitstraalt. Een huis waarin flow is, sfeer en stijl, een huis dat helemaal bij jou past! Een thuis waarin de keuken en de woonkamer goed zijn ingedeeld en op de juiste plek zitten. Een huis waarin mooie en duurzame materialen gebruikt zijn en waarin vooral de kleuren je iedere dag weer vrolijk maken. Een huis waar je je lekker voelt, waar je trots op bent omdat het helemaal jij is.  Natuurlijk kun je zelf veel doen, maar laat mij je adviseren als je niet zo goed weet wat en hoe je inrichting te kiezen of verbeteren, geen tijd hebt, of er samen niet uitkomt. Dat werkt vaak snel en goed.

Om erachter te komen welke woonissues er zijn ontvang je na ons kennismakingsgesprek een vragenlijst. Daarin zijn ook  voorbeeldinterieurs opgenomen om erachter te komen wat je stijl en smaak is. Spannend is het als je partner een hele andere smaak heeft dan jij. Ik kan goed luisteren en probeer voor alle bewoners een thuis te creëreen dat niet alleen prachtig is, maar ook de sfeer heeft waar iedereen zich happy bij voelt.

Voor wie:

Voor iedereen die een fijn en mooi interieur  wil creeëren en bereid is daarvoor tijd en aandacht te nemen om zo tot het beste resultaat te komen.

Ik gebruik naast mijn algemene kennis van 20 jaar interieuradvies: feng shui en de Chinese astrologie nine star ki om het huisadvies zo persoonlijk mogelijk op jouw verlangens te laten aansluiten, zodat niet alleen het huis, maar ook jij heel gelukkig wordt op deze plek en de energie in balans is.

 

“Roos heeft ons in de afgelopen jaren meerdere keren begeleidt in het kiezen van de juiste kleuren in huis (behang, verf, muren, vloer, bank). Daardoor is ons huis gezellig, in balans en straalt het warmte uit. Het is een plek om thuis te komen. Roos luistert goed, voelt aan wat voor ons belangrijk is en komt dan met voorstellen. Dat werkt heel fijn. Ik had het nooit op deze manier tot één geheel kunnen smeden. Ik ben er nog iedere dag blij mee.”

Nelleke

“Roos is binnen gekomen en heeft gevoeld, gekeken en geluisterd. Haar kleuradviezen en aanpassingen aan de woonkamer en keuken hebben we in ons eigen tempo uitgevoerd. Er is een thuis in ons eigen huis ontstaan waar we ontzettend blij mee zijn. We konden niet wachten om Roos het mooie resultaat te laten zien!”

Claire