NINE STAR KI

Nine Star Ki (negen-sterren energie)

Iedereen heeft op het moment van zijn of haar geboorte drie getallen gekregen die staan voor een bepaalde levensopdracht. Het moment van jouw geboorte symboliseert de stand van de sterren van dat moment. Elk van deze getallen staat voor een van de vijf elementen.

Het eerste getal is het meest dominant: dat is je jaargetal, de rode draad van je leven. Het tweede getal is het maandgetal, dat zegt iets over je karakter en hoe dat zich kan ontwikkelen. Het derde getal is de dag waarop je geboren bent en zegt iets over hoe de wereld jou ziet, hoe je handelt, hoe je de dingen doet.

Interessant is het te onderzoeken of jouw jaargetal past bij het interieur in je huis. Ik bereken jouw nine star ki getallen en laat je zien welke elementen bij jou en je huis passen. Dit inzicht helpt je bij het creëeren van een fijn en mooi huis!

Als je als samenwonenden allebei hetzelfde element hebt, is het makkelijk een kloppend interieur samen te stellen, maar  als je allebei een ander element hebt, dan kan het botsen in stijl of smaak. Inzicht en uitleg over hoe dat komt helpt om elkaars standpunten beter te begrijpen en tot het mooiste resultaat te komen!

 

Wil je meer weten over Nine Star Ki? Bestel dan mijn boek: Eindelijk Thuis!