Het nieuwste boek van Roos Hensen is nu verkrijgbaar!

Een inspirerend handboek voor iedereen die van zijn huis een echt thuis wil maken. Roos schetst het beeld dat je huis een metafoor is van het leven en jouw proces. In een huis bevinden zich allerlei bewijsstukken en symbolen van onze ervaringen, gedachten en dromen uit ons verleden

 

“Een ontwapenend verhaal dat gaat over kwetsbaarheid, de zoektocht naar een thuis en de moed om je plek in te nemen.

Met veel tips om zelf mee aan de slag te gaan om erachter te komen welk interieur het best bij jou past en waar jij gelukkig van wordt!

In dit boek vind je: volop inspiratie en een nieuwe kijk op duurzaam en holistisch wonen”

 

 

 

“Hi Roos,
Wat heb ik genoten van je boek. In een week uitgelezen want het paste blijkbaar bij me om het te lezen. Wat leest het vlot en leuk. Erg mooi hoe je je persoonlijke leven erin hebt verweven. Echt ook heel goed geschreven met leuke afwisselingen. Inmiddels is ons huis al behoorlijk feng shui als ik jouw werkplan bestudeer. Ooit is het aangevangen met de deur en de blauwe stoelen.

We hebben de keuken 2 jaar geleden verplaatst naar de woonkamer en wat is dat een goede zet geweest en van het een rol je dan in het ander. Alles aangepakt. Misschien vraag ik je nog wel een x om de puntjes op de i te zetten, een paar dingen mis ik namelijk ook nog (herken het gevoel wat jij beschrijft in je boek) en wie weet kun je dan nog fijn wat goede adviezen geven. Voor nu heel veel dank voor je mooi geschreven boek. Ik ben er blij van geworden! Hopelijk heb je mooie reacties ontvangen!”

– D. uit Driebergen

 

“He lieve Roos,
Ik wilde je even een berichtje sturen nav jouw boek dat ik mijzelf deze feestdagen cadeau had gegeven. Wow, wat ben ik onder de indruk van je verhaal. Zo persoonlijk, zo mooi, zo helder en duidelijk omschreven. Wat ben ik blij met jouw boek! Je persoonlijke verhaal raakte me diep, al lezend herken ik er zoveel in terug, maar zo zie je maar weer dat ik een totaal ander beeld van je had. In mijn ogen ben jij de perfecte vrouw, een mooie vrouw, een prachtig huis, een heerlijke tuin, super leuke kinderen, de ideale man, huiselijke verhalen en mooie vakanties. In mijn ogen had je het allemaal… Toen ik je boek las, kwam ik er al snel achter dat het beeld naar buiten lang niet altijd de waarheid laat zien. Dank je wel voor je mooie, open en eerlijke verhaal. Je wordt er alleen maar een nog mooier mens door. En daarnaast ben ik heel blij met je interieuradviezen, want ook ik ben altijd opzoek naar woongeluk, het thuis voelen in mijn eigen huis. Altijd zoekend. Jouw boek heeft mijn ogen geopend en ik ga het rustig nog is herlezen en kijken waar ik stap voor stap veranderingen kan doorvoeren. Blij met deze aanwinst!”

– P. uit Amerongen

 

“Lieve Roos,
Heb het boek uit! Prachtig boek, leest als een trein een ontroerend en openhartig verhaal. Ik zou zo’n boek anders niet snel gekocht hebben en ben blij dat ik het door jou ben gaan lezen. Ik heb direct de grote antieke servieskast van L’s grootvader opgeruimd en opnieuw geordend. En meer “water” (emoties) toegevoegd door schelpen en zeesterren van het strand hier decoratief neer te leggen. In coronatijd was ik al voorzichtig begonnen met roze lampenkappen en kussentjes en lees nu dat dat staat voor verzachting en dat had ik nodig. Ik denk nu over heel zachtroze op de muren, in ieder geval in mijn werkkamertje… (ga ik je nog over bellen, maar durf dat eigelijk niet, want als 8-aarde type wil ik eigelijk niks veranderen…). Heel knap en moedig van je om dit boek te schrijven en uit te geven!😘 L. en ik komen graag een keer slapen in de witte kip als we verder gaan met ons rondje Nederland fietsen!”

– M. uit Den Haag