Sinterklaas als je uit de kleine kinderen bent
12 december 2021

We zijn echte Sinterklaas fans. Al vanaf dat de kinderen geboren zijn vieren we ieder jaar uitgebreid Sinterklaas. Toen de 3 dames klein waren nog met kleine pakjes en ook al een klein gedichtje. Toen ze wat groter werden kwam er een heuse Sint op bezoek en vanaf het moment dat ze in de gaten kregen dat wij zelf de cadeautjes kochten deden ze mee met de surprises maken.
Om het geheim voor de zussen te bewaren liet ik ze een contract ondertekenen, zo klein als ze waren, moesten beloven, nu zij het geheim kenden het niet verder te vertellen. ( eens een jurist..)

Maar afijn, nu zelfs Catootje al 14 is en echt snapt hoe het zit, al vind ze dat nog steeds echt heel erg jammer, vieren we het ieder jaar kleiner.. Althans dat is het voornemen. Maar omdat ik het zelf zo enig vind, mislukt dat steevast ieder jaar en loopt het helemaal uit de hand.

Hierboven zijn we samen een ouderwetse televisie surprise aan het knutselen. Cato mag de vakjes inkleuren en ik mocht stoeien met het trekken van wat rechte lijnen.
Deze was voor nichtje Livia die journalistiek studeert en ooit vast op de televisie komt!

Zie hier het gezelschap voor onze Sinterklaasavond met de nichtjes er ook bij. Zie je de cadeau’s en de televisie surprise staan? 

Nog even eentje met allemaal erop en een duidelijke Piet Cato!
Het was weer een bijzonder geslaagde en gezellige avond vol enige gedichten en surprises. Het is geweldig te zien hoeveel werk iedereen ervan maakt. De slappe lach!

De volgende dag gaan we ook op bezoek bij Oma in Zutphen. Oma is maar liefst 87 en het is nog Corona tijd dus we moeten voorzichtig zijn vandaar dat oma ook niet bij ons was. We drinken ouderwets chocolademelk met een banketletter erbij en natuurlijk zijn er pepernoten. Een kleine maar zeer fijne en gezellige Sinterklaas. voor jong en oud! 
En omdat ik het dus echt niet laten kan en de dames heel erg mooie verlanglijsten hadden gemaakt doen we thuis ook nog een rondje!  Het was weer een heerlijk Sinterklaasweekend, dank u Sinterklaasje! 

Laatste Blog

Kerstroos 2023

Een prachtige kerstroos, de helleborus: voor mij een teken van hoop, licht en geluk en een verbinding naar vroeger. Van mijn vader kreeg ik er ieder jaar eentje vlak voor kerst. Nu hij dat niet meer kan doen breng ik er dit jaar eentje naar de begraafplaats en ben...

Op bezoek in Marije’s kersthuis

Deze kerst gaan we op bezoek bij Marije.Haar huis ligt feeëriek verscholen in een oud park dat vroeger behoorde bij de Utrechtse Hortus. Nu nog steeds staan er prachtige kassen en eeuwenoude bomen in het park en mag je in het park vrij rondwandelen.Vorig jaar was ik...

Begin 2024 met nieuwe kleuren!

Ik schreef al eerder over de kleur roze en dat ik denk dat we die tint veel meer gaan zien in onze interieurs. Het is een vrouwelijke kleur die een zachte uitstraling heeft. Poederroze is zacht voor de ogen en in een interieur vertalen je ogen dit naar een zacht...

A beautiful home near the Willow trees

Dit najaar gingen we op bezoek bij het huis van mijn vriendin Monique, interior stylist bij Hamptons Interior. Ze woont, als ze niet in het buitenland is voor haar interieur opdrachten, net over de grens in de buurt van Knokke, in een werkelijk schattig Belgisch...

Categorieën: